Foto: Mostphotos

Bilinbrott – Så drabbat är ditt område

Fyra Brobor har fått delar av bilinredningen stulen sedan årsskiftet. Airbagar, rattar och instrumentpaneler är eftertraktansvärda på den svarta marknaden.

  • Publicerad 10:04, 20 apr 2016

Ägare till framför allt BMW och Mercedes har varit hårt utsatta under inledningen av året. Mitt i Upplands-Bro har tagit del av ny statistik från polisen som visar att stölderna ofta sker stötvis – flera adresser i närheten av varandra utsätts ofta under samma natt.

Polisens teori är att tjuvarna jobbar på beställning från utlandet och att delarna, som kan gå på tiotusentals kronor i handeln, säljs vidare.

Läs mer:

Tjuvliga stjäl krockkuddar

Bildelsstölder ökar i hela länet

Så hanterar Icabutiken ökade e-handeln

Antalet paket kommer tredubblas i juletid E-handeln har gått som tåget under pandemin – samtidigt uppmanas vi att inte besöka fysiska butiker. Nu förbereder paketjättarna för rekordnivåer under julhandeln. Hur blir det här för de lokala...onsdag 25/11 17:45

Behöver mer personal omgående

Regionen larmar: Lasarettet i Enköping och Akademiska är i stort behov av personal. Nu vädjar man till personer med relevant vårdutbildning, som lämnat yrket, att begära tjänstledigt och rycka in. –...onsdag 25/11 13:11