Bildspel: Se studenterna springa ut från G2!

Under fredagen sprang lyckliga och lättade studenter ut från Gustavsbergsgymnasiet. – Jag är så glad över att jag har klarat av det. Nu ska jag fira stort! säger Ina Ollila.

  • Publicerad 15:47, 2 jun 2017

Hur känns det att ha tagit studenten?

 

Nat Myllymäki.

Nat Myllymäki, 21, Handelsprogrammet, inrikting administration. 
– Det känns skitbra, jag känner en enorm glädje. Jag har kämpat i fyra år här och är så stolt över att ha fått betyg i alla ämnen!

Ina Ollilia.

Ina Ollila, 20, Handelsprogrammet, inrikting administration.
– Det känns jättebra. Det har varit en tuff väg att gå, de här tre åren, det har inte varit så lätt i skolan. Så jag är så glad över att jag har klarat av det. Nu ska jag fira stort!

Thea Byggde.

Thea Byggde, 19. Frisörprogrammet.
– Det känns skitbra att slippa skolan! Jag bor i Järfälla och har pendlat till Gustavsberg flera timmar varje dag. Men jag kommer sakna min klass, det har varit den bästa någonsin. Nu ska jag vara arbetslös ett tag tills jag hittar någonstans att jobba. Det känns ganska skönt.

Omar Gilani.

Omar Gilani, 19, Ekonomiprogrammet (som nu lägger ner).
– Så jävla skönt! Jag har verkligen satsat på att få min examen. Det har varit en väldigt bra skola med bra lärare och rektor som jag uppskattar. Jag kommer sakna den här skolan.
Ni är sista ekonomistudenterna?
– Ja, men vi har gjort avtryck. Oss kommer de att komma ihåg!

Rex Wennberg.

Rex Wennberg, tog studenten från Naturprogrammet 2016 och firar övriga studenter.
– Det har gått upp och ner det här året sedan jag tog studenten, men nu har jag fixat lägenhet och landat lite, så nu börjar det ordna sig.