Bildspel: Ha en härlig alla hjärtans dag

Har du en käresta? Kanske en go vän? Eller är bästa pappan i stan? Kanske har just du skickat – eller fått – en hälsning på alla hjärtans dag.

  • Publicerad 10:31, 14 feb 2017

Inför Alla hjärtans dag efterlyste Mitt i Täby lite läsarkärlek. Här är några hälsningar som värmer lite extra i hjärtat.

”Jag vill ge en stor kram till min älskade man och livskamrat, min bästa vän Hasse. Han stöttar mig i alla lägen, i nöd och lust och jag älskar honom från djupet av mitt hjärta, skriver Gunilla Strinning i sin kärlekshälsning.

Gunillas bild är från hennes och Hasses bröllopsresa till La Gomera. De gifte sig 070707 och firar 10-årig bröllopsdag i år. Gunilla och Hasse firar också Alla hjärtans dag lite extra varje år:

– Sist men inte minst är Alla hjärtans dag ”mitt eget hjärtas”-dag, nämligen Hasses födelsedag! Grattis min kära!

Alla hjärtans dag är förstås inte bara till för att hylla tvåsamheten. Många tar chansen att fira sin fina vänner med en go kram. Tessan Nyland har skickat in en Alla hjärtans dag-hälsning:

” Vill ge mina kära kollegor och vänner, Marina, Madeleine, Jenny och Michaela på Tibblehemmet 5öst varsin hjärtekram för dom är hjältar”, skriver Tessan och taggar mejlet med ett litet <3

Eva-Lotta Kling von Schmalensee hyllar sin familj med en lite galet skön bild.

”Min härliga och knäppa familj! Älskar dem hysteriskt!”, skriver Eva-Lotta.

Till sist avslutar vi med en hälsning till en äkta svärmorsdröm – Micke F. Signaturen ”Astrid Q” skickar ”en innerlig svärmorskram” till mågen:

”Han är den omtänksammaste, goaste och finaste person man kan tänka sig. Inga svärföräldrar kan vara mer lyckligt lottade än maken och jag. Mågen är därtill också en romantisk make, god far, kärleksfull morfar och en fantastisk kock. Micke bor i mitt svärmorshjärta, skriver Astrid.

 

PS: Får du också feeling så har du fortfarande chansen att mejla in en bild och motivering på taby@mitti.se så väljer vi ut några fler att visa upp här på sajten.