Foto: Mostphotos

Bestulen på golfklubbor? Se hit!

Golfklubbor som tros vara stulna har hittats. En man misstänks ha misshandlat en kvinna. Det är något av dagens blåljusrapport.

  • Publicerad 10:54, 26 nov 2020

Korsängen

Onsdag 21.30

Misshandel. En man som misshandlat en kvinna han har en relation med sitter anhållen sedan onsdagskvällen. Utredning av vad som hänt och gjorts pågår.

Gröngarnsvägen

Onsdag

Stöld/Häleri. På Gröngarnsvägen hittade allmänhet gods utslängt som inte hörde hemma där. Tre golfbagar med klubbar i samt en bensindriven trimmer. Polisen tror att godset kan komma från något av de förrådsinbrott som skett på senare tid, men har inte identifierat några ägare till golfbagar eller grästrimmer än.

Rombergsgatan

Onsdag kl 04.00-14.00

Inbrott i bil. Genom att krossa höger sidoruta fram tog sig tjuvar in i en bil parkerad i Romberga och stal en laptop, en väska samt ett körkort som låg i bilen. Inget värde för det stulna finns angivet.

Lillsidan

Onsdag

Drograttfylleri. En 35-årig kvinna bosatt i Enköping är misstänkt för drograttfylleri sedan hon stoppats av polis på onsdagen. Hon frigavs efter förhör.

Caféjätte flyttar in på Lilla Torg

Nyheter Nu ska det bli liv på Lilla torg när stor kafékedja, en sushirestaurang och en vaccinationsklinik blir grannar med Grekiska grill och bar. – Det visar på attraktionskraft, säger Johan Thorwid, vd på...onsdag 24/2 11:45