Nu går det inte längre att återvinna sitt skräp på Energivägen i Brunna. Foto: Arkiv

Återvinningsstation i Brunna stängs

I dag stängs återvinningsstationen på Energivägen vid gamla Coop i Brunna. – Vi samarbetar med kommunen för att hitta en ersättningsplats, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen i ett pressmeddelande.

  • Publicerad 07:15, 27 mar 2018

Anledningen till att återvinningsstationen stängs ska vara Coops flytt till Brunna Park.

– Jag hoppas att alla återvinnare fortsätter att källsortera och lämna sina förpackningar och tidningar till återvinning på närliggande stationer, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen i ett pressmeddelande.

Nu letar man efter en annan plats där återvinningsstationen kan ersättas. Tills vidare hänvisas återvinnare till närliggande återvinningsstationer på Artistvägen och på Brunna Kretsloppscentral.

Håboborna ville hjälpa de hemlösa

När kyrkorna samlade in kläder till de behövande svarade Håboborna upp. Så mycket kom in att man nu kan behöva ordna flera utdelningstillfällen framöver.onsdag 27/1 11:52

Tjuven kom tillbaka och slog till mot apoteket igen

Apoteket Hjärtat har blivit bestulet. Två gånger. Av samme man. Omkring 40 produkter stals vid senaste besöket. I Blåljusrapporten dessutom ett grovt inbrott och en cyklestöld.onsdag 27/1 10:54