Säljaren visar sina skills i bostadsannonsen. Foto: Boukari

Annorlunda bostadsannons – säljaren poserar upp och ner

Vanligtvis är mäklarannonser avskalade, rena och som mest med några citrusfrukter i en skål. Här har mäklaren gjort TOTALT tvärtom.

  • Publicerad 18:00, 31 okt 2016

På första bilden ser man en man som står på händerna på bordet. På en annan samma person i köket, nu balanserande med en stor kökskniv i pannan.

– Vanligtvis försöker jag och andra mäklare att städa bort intrycken. Bostaden som säljs ska inte vara personlig. Men nu lät vi säljaren ta plats och et blev riktigt kul, säger Mattias Lantto, ansvarig mäklare på Historiska hem som säljer bostaden på Krukmakargatan.

LÄS ÄVEN: Därför säljer han lägenhet som en pingvin

Den poserande säljaren arbetar som cirkusartist och ”råkade fastna på några bilder”. Fotografen och säljaren testade att använda dessa bilder, och intresset för annonsen har sedan dess varit hög.

– Vi försöker ibland att göra saker lite annorlunda, utan att för den sakens skulle ploja till det. I det här fallet tycker vi det blev riktigt bra, säger Mattias Lantto.

LÄS ÄVEN: Mäklare kränger lya i frack

Tidigare har han låtit en säljare bjuda hem sina vänner på grillfest inför en fotografering, för att på så sätt visa hur många som fick plats på bostadens terrass.

– Många mäklare rädda för att visa att det faktiskt bor folk i de lägenheter man säljer. Vi försöker göra annorlunda, säger Mattias Lantto.

Kommer cirkusartisten finnas hemma även under visningarna?

– Nej.

PRÖVA INTE DET HÄR HEMMA. Säljaren balanserar en kniv på pannan. Foto: Boukari

Bor det en clown här? Popcorn och cirkusinredning. Foto: Boukari