Foto: Mostphotos

Anmälde sig själv efter olycka

På måndagens morgon blev en flicka påkörd då hon skulle gå över Salavägen vid rondellen utanför Hettemarkshuset. Bilföraren anmälde sig hos polisen efter händelsen.

  • Publicerad 10:18, 13 apr 2021

Det var vid niotiden på måndagens morgon som flickan var på väg över ett övergångsställe som hon blev påkörd och kastades upp på motorhuven.

Flickan, som är 15 år gammal, fick smärtor i ländryggen och fick omgående hjälp av allmänhet och föräldrar till lasarettet.

Bilföraren, en man i 80-årsåldern, körde undan för att, enligt egen uppgift, parkera bilen. Då han kom tillbaka fanns ingen kvar på platsen. Han anmälde sig då hos polisen iu stället och berättade vad som hade hänt.

Han är nu misstänkt för att inte ha lämnat företräde på övergångsställe.

Natt till måndag

Bergvretsgatan

Stöld. Extraljusen har stulits från en bil som stod parkerad på Bergvretsgatan någon gång mellan kl 21 på söndagen och 06 på måndagens morgon. Den stulna diodrampen beräknas vara värd 1.900 kronor.

Fabriksgatan

Söndag-måndag

Stöld. Katalysatorn har stulits från en Toyota Prius som stod parkerad på Fabriksgatan. Det skedde någon gång mellan kl 17 på söndagen och kl 06.45 på måndagen.

”Känns galet bra”

Nyheter Den 20-årige Örsundsbrobon Elias Öberg längtar att få gå ut och dansa med vänner igen. Så pass mycket att han gjort en låt på ämnet. En låt som tagit sig hela vägen till final i musiktävlingen P4...fredag 14/5 10:26

Sångstund för små ska ske stirrande på skärm

Nyheter Det 14 maj hålls en glad sångstund för de allra minsta och deras vuxna. Evenemanget sker via dataprogrammet Teams.torsdag 13/5 1:15