Foto: Mostphotos

Åldringsbrott – kvinna född på 1920-talet utsatt.

En kvinna född på 1920-talet lurades av en falsk polis att lämna ut sitt bankkort. Därefter togs 15.000 kronor ut från kvinnans konto. Men kvinnans signalement på mannen ger polisen något att leta efter.

  • Publicerad 09:49, 17 nov 2020

Lördag

Futurumskolan

Skadegörelse. På lördagens eftermiddag kastades plankor mot fönster vid Futurumskolan, dessutom klottrades på en dörr. Dörren måste saneras, tre fönster bytas ut.

Förra veckan

Centrala Bålsta

Bedrägeri. En kvinna på 90-plus lurades att tro att polisen skulle hjälpa henne för att hon var utsatt för bedrägeri – då den som sa sig vara polis själv var bedragaren. Kvinnan uppmanades att lägga bankkort och kod i ett kuvert, sedan kom "polisen" (civilklädd) och hämtade kuvertet. 15.000 kronor försvann från kvinnans konto. Polisen – den riktiga – med kvinnans signalement på bedragaren har polisen ändå hopp om att han ska åka fast.

Anställdas larm inifrån församlingen: "Kyrkoherden fryser ut och skäller på medarbetare”

✔ Facket: ”Agerar det kraftfullaste vi kan” ✔ Anmälan till Arbetsmiljöverket Tystnadskultur, hög personalomsättning och en kyrkoherde som kränker, fryser ut och skäller på medarbetare. Sådan är situationen inom Kungsängens församling enligt anställda som nu slår larm.fredag 4/12 14:06

Nu drar ryttarföreningens verksamhet igång igen

Innertaket säkrat efter stormen. Två veckor har gått sedan stora delar av taket på ridhuset hos Upplands-Bro ryttarförening blåste av till följd av den hårda vinden. Verksamheten blev tvungna att stänga till följd av händelsen – men...onsdag 2/12 13:49