37-åringen misstänks ha begått mordet i Boo den 11 oktober. Dagen efter hittades 25-åringens kropp dumpad i Knivsta norr om Stockholm. Foto: Mostphotos

37-åring häktad för mord i Nacka

En 37-åring skriven i södra Stockholm har häktats misstänkt för ett mord som ska begåtts i Boo i Nacka för drygt två veckor sedan.

  • Publicerad 15:50, 28 okt 2019

Den 12 oktober hittades en 25-årig man ihjälskjuten i Knivsta norr om Stockholm. Tidigt började uppgifter cirkulera om att mordet inte ska ha begåtts där, utan i Boo i Nacka.

Död man i Knivsta misstänks ha mördats i Nacka

Detta bekräftas i häktningsframställan mot den misstänkte mördaren; en 37-årig man som greps i södra Stockholm och anhölls i fredags.

Mannen häktades i måndags på sannolika skäl misstänkt för mord på en adress i Boo den 11 oktober. Mordet ska alltså ha begåtts dagen innan kroppen hittades i Knivsta.

Många misstänkta för inblandning

Sedan tidigare är tre personer häktade för inblandning i det uppmärksammade mordet genom brott mot griftefriden och skyddande av brottsling.

Artist jagas misstänkt för mord – bedöms vara farlig

Men ännu fler gripanden kan komma. Enligt Expressen jagar polisen också en framgångsrik artist med flera miljoner spelningar på Youtube och Spotify. Han ska vara efterlyst och anhållen i sin frånvaro misstänkt för mordet.