Shirley Clamp och Jan Johansen uppträder. Det blir även allsång, loppis och femkamp. Foto: Arkivbilder

Tivolikänsla på årets Fest i byn

Shirley Clamp, Jan Johansen, allsång, loppis och femkamp. Den 8 september är det dags för Fest i byn och temat för året blir tivoli.

  • Publicerad 15:18, 27 jun 2018

Shirley Clamp uppträder på årets Fest i byn som går av stapeln i Bro Centrum 8 september. Konferencier är Jan Johansen som också leder allsången.

– Årets Fest i byn kommer att bli en riktig folkfest. Shirley Clamp, Jan Johansen, allsång och loppis – det finns något för alla smaker och åldrar, säger Maria Palm, projektledare för Fest i byn.

Det utlovas även en femkamp liknande den på Gröna Lund. Scenen fylls av uppträdanden under hela dagen och även yngre artister och grupper från Kulturskolan deltar.

I Konstkuben i Brohuset blir det vernissage för den internationellt kända fotografen Åsa Sjöströms utställning med fotografier från det Bro där hon en gång växte upp.

Den som vill fynda – eller bli av med gamla grejer kan bege sig till loppisen, där det kostar mellan 100-150 kronor att stå och sälja.

Fest i byn går av stapeln i Bro Centrum mellan klockan 11-16 och är ett samarbete mellan Upplands-Bro kommun och företagarföreningen Bro Centrum.

Polisen efterlyser filmmaterial från dödsskjutningen i Tibble

Mordet i Tibble. Utredningen efter dödsskjutning som ägde rum sent på lördagskvällen vid grönområdet mellan Hallonvägen och Hjortronvägen i Tibble fortgår. På tisdagen finns ännu ingen frihetsberövad.tisdag 24/11 16:43

Här är polisens största bil – plats för sex hästar

"Som en polisstation på hjul" Här är Stockholmspolisens nya radiobil som kan köra ut sex hästar och sju poliser samtidigt vid större uttryckningar eller i sökandet efter försvunna personer.tisdag 24/11 12:09