Ta chansen att titta på bio på i bilen. Foto: Mostphotos

Stockholmsmässan arrangerar drive in-bio

Helgen 18-20 september förvandlas Stockholmsmässans parkering till en drive in-bio. – Att erbjuda kvalitetsfilm och popcorn i utomhusmiljö känns extra bra att göra i dessa tider, säger Jessie Ross Skärvad på SF Anytime.

  • Publicerad 12:00, 20 aug 2020

Tillsammans med SF Anytime arrangerar Stockholmsmässan drive in-bio på stora parkeringen. Mellan den 18-20 september finns möjligheten att se ”A Star is Born”, ”The Peanut Butter Falcon” och ”LasseMajas Detektivbyrå: Tågrånarens hemlighet”.

– Vi är glada över detta samarbete med Stockholmsmässan. Att erbjuda kvalitetsfilm och popcorn i utomhusmiljö känns extra bra att göra i dessa tider och vi hoppas att det ska ge ett minne för livet, säger Jessie Ross Skärvad, Head of Marketing & Sales på SF Anytime, i ett pressmeddelande.

– Vi garanterar en coronasäker kulturupplevelse i storformat, säger Marta Jarzabek Hulthén, marknadsprojektchef på Stockholmsmässan, i ett pressmeddelande.

Biljetterna är gratis och för att kunna lägga vantarna på en ska man delta i tävlingen på: lp.stockholmsmassan.se/driveinbio-tavling.