Noicemusikalen blir av till sist, premiären är satt till 11 november 2021. Foto: Arkivbild: Hanna Lilja

Premiär för Noicemusikalen i november

Efter många om och men har musikalen om Noice fått ett nytt premiärdatum på Cirkus.

  • Publicerad 10:45, 9 sep 2021

Mina vuxna barn tyckte det var väldigt stort.

Pandemin satte musikalen på paus. Men nu ska den äntligen bli av. 11 november blir det premiär för "Noice – en rockmusikal" på Cirkus i Stockholm.

Nytt namn – samma story

Föreställningen har bytt namn från "Noice – du lever bara en gång", men annars är allt som det var från början och ensemblen har fortsatt att repetera så gått det har gott under pandemin.

– Vi är supertaggade och hoppas så mycket man bara vågar hoppas att premiären verkligen blir av den här gången, säger regissören och manusförfattaren Robert Lillhonga.

Gula gångens pisslukt drar in på Cirkus – Noice blir musikal 2020

Barnen är imponerade

Peo Thyrén, basist i bandet har följt utvecklingen på håll, men har varit med på några av repetitionerna.

– Det är väldigt häftigt att höra låtarna så här och märka att de funkar väldigt bra i en musikal. Jag tror man kan ha stor behållning av storyn och musiken även om man inte följt Noice tidigare.

Charlie Gustafsson, känd från bland annat tv-serien "Vår tid är nu" ansluter till ensemblen som ska framföra "Noice – en rockmusikal" och är den som ska spela basisten Peo.

Hur känns det att gestaltas av Charlie Gustafsson?

– Jag har förstått att han är väldigt populär. Mina vuxna barn tyckte det var väldigt stort att han skulle spela mig och det är inte ofta de är imponerade av något som jag är inblandad i – så det var väldigt kul!

Läs mer om biljetterna här

Noice blir musikal. Charlie Grönvall spelar Hasse Carlsson. Foto: Hanna Lilja