Här är kändisarna som är med i årets Stjärnorna på slottet

Årets inspelning av SVT-serien ”Stjärnorna på slottet” är klar. Även 2020 så är det Lejondals slott i Upplands-Bro som står värd för det populära tv-programmet.

  • Publicerad 14:37, 14 jul 2020

Även detta år kommer tv-publikens blickar att riktas mot Upplands-Bro och Lejondals slott i samband med att ”Stjärnorna på slottet” har premiär på SVT lagom till julhelgen.

I början av juli intog årets stjärnor som består av tre skådespelare, en artist och en konstnär Lejondals slott för en veckas inspelningar.

Lejondals slott. Foto: Holger Ellgaard / Wikimedia Commons

I ett inlägg på Facebook tackar slottet årets deltagare: Ernst Billgren, Shima Niavarani, Kjell Wilhelmsen, Charlotte Perrelli och Ola Rapace för en rolig inspelningsvecka och skriver att de ser fram emot att se slutresultat.

– Vi är så glada över att kunna genomföra den 15:e säsongen av Stjärnorna på slottet och med en spännande mix av tre skådespelare, en schlagerdrottning och en konstnär. Tittarna kan se fram emot ännu en känslomässig berg- och dalbana i julhelgen när Shima, Charlotte, Ernst, Ola och Kjell öppnar dörren och släpper in oss bakom kulisserna, säger SVT:s projektledare Ulrika Midunger i en kommentar.

Vem av årets deltagare är du mest nyfiken på? Dela gärna med dig av dina tankar på Mitt i Upplands-Bros Facebook!


 

”Glädjefyllt att kunna vaccinera”

Vaccinationen mot covid-19 igång. Den 30 december påbörjades arbetet med att vaccinera mot covid-19 i Upplands-Bro. ”Det kändes väldigt skönt att kunna avsluta förra året med att börja vaccinera”, säger Angelica Chibout, chef på...fredag 22/1 16:40

Coronaläget i Upplands-Bro just nu

Antalet bekräftade fall minskar. Enligt Folkhälsomyndighetens senaste siffror har antalet coronafall i Upplands-Bro blivit färre.fredag 22/1 16:38