Allt om Stockholm ryms i Mitt i:s nya superguide

Lagom till att vi så sakteliga får tillbaka vårt Stockholm rullar Mitt i ut den största guiden till stan någonsin. Vi täcker in nöjes- och fritidslivet från Sigtuna till Haninge och allt däremellan.

  • Publicerad 04:15, 19 jun 2021

Stan vaknar. Plötsligt behöver vi inte gå hem från krogen klockan åtta. Vi kan på på bio, teater och se sport live. Dessutom kan Gröna Lund öppna och stans museer och konsthallar kan välkomna fler än en handfull gäster.

Det vill vi fira! För nu lanserar Lokaltidningen Mitt i en helt unik guide till Stockholm och alla andra av de 25 kommuner vi bevakar.

Från vintage till yoga

Här hittar du allt du kan tänkas vilja se, höra och göra. Du kan boka bord på krogen i ditt kvarter, snabbt ta reda på när det är loppis i grannkvarteret, se vilka band som spelar live i helgen och vilka grejer som är på gång för barnfamiljer.

Du kanske letar vintagebutiker på Kungsholmen, eller skogspromenader i Huddinge, du kanske vill ta reda på var du kan yoga i Vallentuna eller var i stan du kan gå på en guidad tur – du hittar allt här.

– Vi är experter på Stockholm och för oss är det självklart att vara en plats där ni inte bara hittar era nyheter. Vi finns även där när ni vill uppleva det bästa som den här stan har att erbjuda från Sigtuna i norr via innerstan till Haninge i söder och allt däremellan. Vår guide hjälper er att vaska fram guldkornen här på hemmaplan på enklast möjliga sätt, säger Mitt i:s chefredaktör Joakim Fransson, som själv ser fram emot att kunna boka konsertbiljetter och krogbesök direkt via sajten.

Franskt samarbete

Mitt i:s nya guide är gjort i samarbete med fransmannen Lionel Lassalle) och hans team på företaget Cruncho med ambitionen att täcka in allt kul och viktigt som händer i regionen.

– Guiden är egentligen till stor del gjord med hjälp av stockholmarna själva. Den samlar in bilder, videos, betyg och recensioner samt öppettider från de största sök- och recensionssidorna online.

Det ni skriver in på Google, Foursquare, Yelp, Facebook, TheFork med flera plockar guiden upp automatiskt för att skapa tusentals rekommendationer av platser att besöka, saker att göra och evenemang att gå på – stora som små.

– Med den nya guiden kan ni enkelt söka efter allt spännande som finns att upptäcka i Stockholms län och skapa personliga listor utifrån era intressen. Hur kul är inte det här?! säger Lionel Lassalle)

Se själv:

mitti.se/guide

Finns överallt där Mitt i finns

Mitt i:s nya guide täcker alla våra utgivningsområden.

Här hittar du grejer att göra inomhus och utomhus, utflyktsmål, krogar, shopping, guidade turer, events, konserter, spökvandringar, blomträdgårdar, gokart och mycket mycket mer.

På sajten eller i din telefon kan du välja dels var du vill hitta på något, rent geografiskt, och dels vilken typ av aktivitet du vill ägna dig åt. Sen är det bara att köra!

Webbadressen är: mitti.se/guide

Visa merVisa mindre