Albin sökte kärlek i tv – blev dumpad: ”Skulle göra om det”

Albin blev lämnad framför kamerorna av Elina – som hittade kärleken i en annan deltagare från ”Gift vid första ögonkastet”. Men Abrahamsbergsbon är inte ledsen för det. – Kärlekslivet är i full rulle, säger han.

  • Publicerad 15:47, 16 apr 2020

Efter fyra veckor som gift med Elina var det dags för 29-årige Albin att fatta ett beslut i det sista avsnittet av ”Gift vid första ögonkastet”. Trots att han hade på känn att hon skulle säga nej sa han ja.

Det är aldrig kul att bli dumpad. Men på något sätt finns det ju något fint i att det just var på tv, då det finns människor som kan känna igen sig, säger han. 

I uppföljningsavsnittet fick tittarna istället se hur HR-specialisten Elina och globetrottern Jacob verkar ha funnit varandra, men det har Albin inget emot.

– Det unnar jag dem, säger han i programmet.

Har du fortfarande kontakt med Elina?

Jag och Elina delar ju hela den här upplevelsen tillsammans och jag tror att vi när som helst skulle kunna ta en fika om vi skulle vara sugna på det. 

”Kärlekslivet är i full rulle”

Albin har fångat den kvinnliga publikens intresse så pass att flera tittare har hört av sig och velat dejta honom. Foto: Stina Stjernkvist/SVT.

Bättre gick det för Emil från Vällingby som gifte sig med frisören Maxine från Farsta. De är fortfarande ett par och får fyra egna specialprogram om sitt äktenskap med start 12 maj.

Många undrar nog – är du fortfarande ledig? 

Kärlekslivet är i full rulle. Jag både tror och hoppas att jag kommer pricka rätt inom kort. 

Har du fått förfrågningar i och med programmet? 

Det satte fart ordentligt efter att sista avsnittet sändes. Det är lite knäppt att det är så många som hör av sig, men jag är både glad och tacksam. Kärleken finns där, jag ska bara fånga den! 

Till sist: Med facit i hand – skulle du göra om den här resan?

– Definitivt!