Nu står det mellan dessa tre Sollentunahjältar. Foto: Åsa Sommarström

Tre finalister har chans att bli årets Sollentunahjälte

Juryn har gjort sitt jobb. Här är de tre finalisterna i Min lokala Sollentunahjälte 2019.

  • Publicerad 05:02, 11 aug 2019

Christian Wallenborg

Undersköterska på Bergkälla äldreboende, fixar uppskattade aktiviteter till de äldre.

Juryns motivering:

”Christian är en lokal hjälte för att han han med stort hjärta ser till att de äldre har möjlighet att träffas, ha kul och göra något meningsfullt.”


Stella Eriksson

Juryns motivering:

”Stella är en lokal hjälte för att hon med stor entusiasm och engagemang är en förebild som visar på en möjlig väg framåt för många unga.”


Bengt Öhman

Startade tävlingsfri innebandy för barn och unga i Norrvikens skola.

Juryns motivering:

”Bengt är en lokal hjälte för att han med fokus på rörelseglädje och inte tävlingshets skapat en stark gemenskap i många år.”

HGH store

Den som blir Min lokala hjälte får en värdecheck på 2000 kronor på Mio samt en inredningskonsultation med en Mio-inredare.

Bland dem som har nominerat har vi lottat ut biljetter till scenshower och föreställningar, bland annat Ola Salos ”It takes a fool to remain sane” på Hamburger Börs och ”Peter Pan 2 – Kapten Kroks Hämnd” på Intiman.

Vinnarna kommer att koras i september.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Tonåring sexofredande 7-årig pojke på fotbollsplan

Nyheter Dömd i tingsrätten: 60 dagsböter En pojke i tonåren har dömts i Attunda tingsrätt för sexuellt ofredande mot en 7-årig pojke. Gärningsmannen är tidigare ostraffad och dessutom ung, vilket påverkade påföljden som stannade vid 60...fredag 15/1 14:50

Polisen hittade knark i nedgrävda godispåsar

Nyheter Tips och snö på marken underlättade polisarbetet Tack vare tips från en vaken medborgare kunde polisen i Sollentuna hitta en knarkgömma tidigare i denna vecka. Sökandet underlättades av en fördelaktig väderlek med snö som gick att spåra i,...fredag 15/1 11:15

E-handel med egen upphämtning ökar i Häggvik

Nyheter "Tajmingen väldigt rätt just nu" Hemleverans av mat har funnits länge, men nu blir det allt vanligare att kunder beställer varor online och hämtar sina matkassar utanför butiken. Både City Gross och Willys, som öppnade i det nya...fredag 15/1 5:40