Vojo Kraljevic, Kjell Tegström och Sofia Nybom – de tre nominerade hjältarna. Foto: Arkivfoto

Kom och hylla årets hjältar i Solna!

På lördag är det dags att kora vinnaren i Mitt i:s stora satsning Min lokala hjälte. Kom och hylla årets hjältar i Solna!

  • Publicerad 14:35, 4 okt 2019

Under hela våren strömmade det in nomineringar från er läsare och nu har juryn tagit fram tre finalister. På söndag är det dags att kora vinnaren i Mitt i:s stora satsning Min lokala hjälte. Kom till Solna centrum nu på lördag och se vem som vinner!

Läs mer om finalisterna här:

Vojo Kraljevic

Fightas för en familjär och framgångsrik förening

Juryns motivering: ”Vojo är en lokal hjälte för att han med stark övertygelse och stor värme får barnen att utvecklas både som idrottare och människor.”

Kjell Tegström

Ger Solnas barn en bra matstart i livet

Juryns motivering: ”Kjell är en lokal hjälte för att han med stor energi och kreativitet ger barn matglädje  – på riktigt. Nu vill han sprida sin matmission.”

Sofia Nybom

Tränar barn med autism – hyllas

Juryns motivering: ”Sofia är en lokal hjälte för att hon med sitt stora engagemang och entusiasm får spelarna att växa – både på och utanför planen.”

Det är under matmarknaden Smaka på Solna i Solna centrum lördag 5 oktober som vinnaren i Solna koras. Möt oss på Mitt i, tävla om biobiljetter, få lite lördagsgodis och var med när vi korar Min lokala Solnahjälte. Vi är på plats mellan klockan 10 och 17. Prisutdelning kl 13.

Här är finalisterna som har chans att bli årets hjälte i Solna