Karin Ljung, Stefan Amrén och Annika Poppler. Foto: Christian Lärk

Kom och hylla årets hjältar i Liljeholmen!

På söndag är det dags att kora vinnaren i Mitt i:s stora satsning Min lokala hjälte. Kom och hylla årets hjältar i Liljeholmen!

  • Publicerad 13:00, 12 sep 2019

Under hela våren strömmade det in nomineringar från er läsare och nu har juryn tagit fram tre finalister. På söndag är det dags att kora vinnaren i Mitt i:s stora satsning Min lokala hjälte. Kom till Boulebar i Liljeholmen nu på söndag och se vem som vinner!

Där äter du fransk brunch och lyssnar på livemusik och för barnen finns ansiktsmålning och tävlingar. Det är fri bouleskola för hela familjen!

Söndag 15 september klockan 12–15. Vinnaren koras klockan 14.

Boka bord på Boulebars hemsida.

Läs mer om finalisterna här:

Karin Ljung

Musiklärare på Blommensbergsskolan i Gröndal som får elever att växa.

Juryns motivering: ”Karin är en lokal hjälte för att hon med stor entusiasm inspirerar eleverna till musikaliska stordåd.”

Stefan Amrén

Arbetat som resurspedagog på Aspuddens skola i 25 år.

Juryns motivering: ”Stefan är en lokal hjälte för att han oförtröttligt och med stor värme ger unga med tuff bakgrund tro på sig själva och framtiden.”

Annika Poppler

Hon och hennes grannar i Fruängen räddade områdets enda gröna oas.

Juryns motivering: ”Annika är en lokal hjälte för att hon enträget kämpade för att bevara miljön och skapa en mötesplats för odling och samvaro.”

 

Här är finalisterna till Min lokala hjälte i söderort

Juryn utser en vinnare som blir Min lokala hjälte 2019.

Vinnaren koras vid en prisutdelning i Skärholmen centrum den 14 september.

Den som blir Min lokala hjälte får en värdecheck på 2000 kronor på Mio samt en inredningskonsultation med en Mio-inredare.

Bland dem som har nominerat har vi lottat ut biljetter till scenshower och föreställningar, bland annat Ola Salos ”It takes a fool to remain sane” på Hamburger Börs och ”Peter Pan 2 – Kapten Kroks Hämnd” på Intiman.