Shabnam Nikpour, Mathias Lindström och Disa Kurt är finalister till Min lokala hjälte i Huddinge. Foto: Stefan Källstigen

Hylla Huddinges hjältar i Kungens kurva!

Söndag den 29 september är det dags att kora vinnaren i Mitt i:s stora satsning Min lokala hjälte. Kom och hylla årets hjältar i Kungens kurva. Dessutom blir det tävlingar, ansiktsmålning och uppträdande av Panetoz.

  • Publicerad 07:00, 29 sep 2019

Under hela våren strömmade det in nomineringar från er läsare och nu har juryn tagit fram tre finalister. Idag är det dags att kora vinnaren i Mitt i:s stora satsning Min lokala hjälte. Kom till Kungens kurva shoppingcenter idag, 29 september, hylla hjältarna och se vem som vinner!

Prisutdelningen är klockan 14. Då uppträder också Panetoz.

Mitt i är på plats mellan 11 och 16. Det blir ansikstmålning och tävling om biobiljetter, godis och du kan fota dig som hjälte i Instagramskylt.

Läs mer om finalisterna här: 

Shabnam Nikpour

Grundare till kulturföreningen Expose i Masmo.

Shabnam vill att alla ska lämna fotspår efter sig

Juryns motivering: ”Shabnam är en lokal hjälte för att hon med en enorm entusiasm ordnar en rad aktiviteter för att skapa ett bättre samhälle där alla får vara med.”

Mathias Lindström

Fotbollsledare i Skogså-Trångsunds FF

Mathias ledarskap håller unga på rätt väg

Juryns motivering: ”Mathias är en lokal hjälte för att han med stort engagemang och mycket energi alltid ställer upp för sina killar lika mycket på som vid sidan av fotbollsplanen.”

Disa Kurt

Driver föreningen Min syster som ordnar fritidsaktiviteter för tjejer och icke-binära ungdomar i Visättra.

Hon vill att tjejerna ska få en självklar plats i Visättra

Juryns motivering:Disa är en lokal hjälte för att hon som en otroligt stark förebild för de unga stärker dem och ger dem framtidstro.”