Grattis Gustav, du är en hjälte!

Min lokala hjälte Han är en eldsjäl som håller Täby tryggt på kvällar och nätter. Nu har han utsetts till lokal hjälte. – Det känns alldeles fantastiskt, säger Gustav Damm. tisdag 22/9 13:01

Grattis Britt-Marie, du är en hjälte!

Min lokala hjälte Britt-Marie Folke, 77, är den som står upp för de äldre och för deras talan mot kommunen. Nu är hon nominerad till Mitt i:s lokala Danderydshjälte för sitt engagemang. tisdag 22/9 11:42

Ivan, 13, från Ingarö är Min lokala Värmdöhjälte 2020

Min lokala hjälte I flera år har han hjälpt hjärtsjuka grannen Eva Kuusisto med olika bestyr – nu har Ivan Zani blivit en rekordung vinnare av Min lokala Värmdöhjälte. – När jag var sex år frågade jag Eva om hon...tisdag 22/9 5:06

Hon uppfyller barns önskan – är Min lokala hjälte 2020

Min lokala hjälte Faduma Mohamed, 31, tog hem det – hon är Min lokala söderortshjälte 2020. – Nu är drömmen att göra detta på heltid, säger Faduma. tisdag 22/9 5:05

Får seniorer i rörelse – nu är Rose-Marie Min lokala hjälte

Min lokala hjälte Flera gånger i veckan leder 86-åriga Rose-Marie Grönlund träningspass helt ideellt för seniorer på Lidingö. Nu har hon utsetts till Min lokala hjälte för att hon sprider så mycket rörelseglädje. –...tisdag 22/9 5:02

Grattis Margit, du är en hjälte!

Min lokala hjälte 94-åriga Margit Tibergs kamp mot skräpet i Viby gör att hon nu har utsetts till lokal hjälte i Sollentuna. – Det känns väldigt fint, såklart. Men att jag plockar tycker jag egentligen inte är att...tisdag 22/9 5:01

Grattis Tina och Joakim, ni är hjältar!

Min lokala hjälte Glöm blaskigt kaffe, pommes och halvfabrikat. I Tina och Joakims servering i Ritorps ishall har det i många år varit hemlagat som står på menyn. Nu har paret utsetts till lokala hjältar i Solna. –...tisdag 22/9 5:01

Kämpar för att stoppa mobbning – nu är han Min lokala hjälte

Min lokala hjälte Skådespelaren Adrian Macéus, 15 år, berättade att han frystes ut i skolan och skrev en låt om mobbning för att peppa andra. Nu har han utsetts till Min lokala Östermalmshjälte. – Jag blir jätteglad....tisdag 22/9 4:58

Hjälper äldre i coronatid – nu är Johanna Min lokala hjälte

Min lokala hjälte Volontären Johanna Liljegren handlar mat åt ensamma äldre i Farstaområdet som sitter i karantän under coronapandemin. Nu har hon utsett till Min lokala söderortshjälte. – Det här blir ett symboliskt...tisdag 22/9 4:54

Gjorde Rågsved tryggare – nu är de Min lokala hjälte

Min lokala hjälte När våldtäktsmän satte skräck i Rågsved startade Elsa Blomquist och Sophie Hedfors en chattgrupp, där de snabbt kunde hjälpa oroliga tjejer på väg hem på kvällarna. Nu har de utsetts till Min lokala...tisdag 22/9 4:53

Stöttade vården i coronakrisen – nu är de Min lokala hjälte

Min lokala hjälte Kurre Nilsson och Ylva Hansson startade tillverkning av skyddsförkläden hemma i garaget på Brevik – och många Tyresöbor slöt snabbt upp. Över 5 000 förkläden levererades till vården i Tyresö, där...torsdag 17/9 14:26

Skänkte mat till vårdpersonal– nu är Hakki Min lokala hjälte

Min lokala hjälte För att sätta lite guldkant på sjukvårdspersonalens stressiga vardag under coronapandemins början skänkte krögaren Hakki Kormaz från Da Peppe Due matlådor. Nu har han utsetts Min lokala...tisdag 15/9 17:08

De sparkade i gång karate i Bro – nu är de lokala hjältar

Min lokala hjälte Fler och fler i Upplands-Bro verkar få upp ögonen för karate, och lockas till klubben Tatakai. Nu har grundarna Nina Engqvist och My Pasanen utsetts till lokala hjältar. – Det här är ett kvitto på...tisdag 15/9 12:01

Ger trygghet och hopp – Maywor är hjälte i Vallentuna

Min lokala hjälte Många är Vallentunaborna som har träffat henne genom åren. Hon möter människor i sorg, stöttar nyblivna föräldrar och finns där för barn och gamla. Nu tilldelas hon utmärkelsen Min lokala hjälte. –...tisdag 15/9 12:01

Grattis Tobias, du är en hjälte!

Min lokala hjälte Tobias Kantola har stöttat och fostrat människor i Väsbys föreningsliv hela sitt liv. Nu har han utsetts till Min lokala hjälte i Upplands Väsby. – Det är inte bara jag som ligger bakom det här,...tisdag 15/9 12:01

Kate hjälper hemlösa – nu är hon Min lokala Nackahjälte

Min lokala hjälte Kate Halliste tycker att det är viktigt att hjälpa de som har mindre än hon själv. Därför klipper hon hemlösa och samlar in och delar ut mat och hygienprodukter till behövande. Nu har hon utsetts...tisdag 15/9 5:10

Bjöd 143 hemlösa på julmat – nu är Diana Min lokala hjälte

Mitti Wordpress I julas bjöd Diana Abied 143 hemlösa på julfirande i sin restaurang El Clasico på Skånegatan. Och sedan dess har hennes engagemang för att hjälpa fortsatt. Nu har hon utsätts till Min lokala...tisdag 15/9 5:09

Bjöd vårdpersonal på tårta – nu är Zozo Min lokala hjälte

Min lokala hjälte När Zozo Hassan såg hur hårt personalen i västerorts äldrevårds arbetade i coronapandemins början ville hon sätta lite guldkant på deras stressiga vardag. Då drog hon igång ett initiativ där hon...tisdag 15/9 5:02

Signe stöttade vården i krisen – nu är hon Min lokala hjälte

Min lokala hjälte Bagisbon Signe Lidén drog igång förklädestillverkningen i Bagarmossens Folkets hus som gjorde skyddskläder för att stötta vården under coronapandemin. Nu har hon utsett till Min lokala...tisdag 15/9 5:02

Anita ställer alltid upp – nu är hon lokal hjälte

Min lokala hjälte Anita Tibblin, 78, har hela livet hjälpt utsatta människor. Nu är hon utsedd till Min lokala hjälte i Sundbyberg. – Det känns fint, säger hon. tisdag 15/9 5:01

Magnus Nylund tog emot hjältepriset efter ett omtumlande år

Min lokala hjälte Det har varit ett omtumlande år för Fittjapulsens Magnus Nylund. Eldsjälen från Fittja drabbades hårt av covid-19, och har genom sitt arbete med ungdomar också fått sorgearbeta efter tragiska...tisdag 15/9 5:00

Rulle får barn att röra sig – nu är han Min lokala hjälte

Min lokala hjälte Rudolf ”Rulle” Carneholm brinner för att få barn att röra på sig och har under flera år ordnat springdagar med sitt initiativ Stockholms löpklubb. Nu har han utsetts till Min lokala söderortshjälte....tisdag 15/9 4:56

Vilka hjältar Upplands-Bro har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör Upplands Bro till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:16

Vilka hjältar Danderyd har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör Danderyd till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:09

Vilka hjältar söderort har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör söderort till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:07

Vilka hjältar södra Roslagen har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör södra Roslagen till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:06

Vilka hjältar Sundbyberg har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör Sundbyberg till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:04

Vilka hjältar Sollentuna har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör Sollentuna till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:04

Vilka hjältar Solna har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör Solna till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:04

Vilka hjältar Nacka har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör Nacka till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:03

Vilka hjältar Järva har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör Järva till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:03

Vilka hjältar västerort har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör västerort till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:03

Vilka hjältar söderort har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör söderort till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:03

Vilka hjältar Östermalm har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör Östermalm till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:03

Vilka hjältar Haninge har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör Haninge till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:03

Vilka hjältar Värmdö har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör Värmdö till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:03

Vilka hjältar Vasastan har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör Vasastan till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:03

Vilka hjältar Södermalm har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör Södermalm till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:03

Vilka hjältar Lidingö har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör Lidingö till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:03

Vilka hjältar Tyresö har – här är finalisterna!

Min lokala hjälte De är alla vardagshjältar som gör Tyresö till en bättre plats att bo på. tisdag 18/8 5:03