Monica Hallgren från Enköping – är årets Centerkvinna

Centerpartisten Monica Hallgren från Enköping fick under eftermiddagen motta Centerkvinnornas stora utmärkelse för sina insatser i organisationen under åren. – Det känns fantastiskt, och lite oväntat, säger Monika Hallgren.

  • Publicerad 15:47, 4 maj 2012

I dag inledde Centerpartiets kvinnoorganisation ”Centerkvinnorna” sin förbundsstämma i Nyköping. På plats fanns bland andra Monica Hallgren, centerkvinna från Enköping. Och som inledning på förbundsstämman var det just Monika Hallgren som stod i rampljuset. Under 20 minuter hyllades hon för sina insatser inom förbundet genom åren. Hon tilldelades Centerkvinnornas stora utmärkelse, ett pris som delas ut varje år. Förra året gick utmärkelsen till Maud Olofsson.
– Det känns fantastiskt, och lite oväntat. Det var ju inte så att jag har gått runt och tänkt att jag skulle få det, säger Monica Hallgren, som var strålande glad när vi fick tag i henne strax efter att hon mottagit utmärkelsen i Nyköping.
– Men det ligger otroligt mycket jobb bakom. Jag har varit ordförande för Centerkvinnorna i Enköping sedan -94. Dessutom var jag ordförande för Centerkvinnorna Uppsala län i tio år, men återigen, det känns otroligt kul att ha fått den här utmärkelsen.

Körde om polis i 160 km/h

Nyheter Personbil blåste om polispatrull i 160 kilometer i timmen, utan körkort.onsdag 19/1 14:20

Krav på kommunen – annars vite

Nyheter Håbo kommun riskerar ett stort vite. Nu måste åtgärder tas innan den 23 februari gällande Vibyskolan.måndag 17/1 15:16

Datorer stals på skola

Nyheter Åtta skoldatorer stals under lunchrasten på Fridegårdsgymnasiet i fredags.måndag 17/1 11:56

Helgens blåljus: Drogbrott och bil som togs i beslag

Nyheter Helgen har varit lugn för polisen. Bara några enstaka brott som är tämligen lågt på straffskalan har hamnat på agendan. Någon körde drogad, en annan saknade körkort och i Hummelsta stals från butiken.måndag 17/1 11:39