Vi vill träna på is

  • Publicerad 16:11, 24 feb 2014

Det råder usla förhållandena råder på alla Rissnes potentiella Ishockeyplaner. Detta tycker jag är förkastligt. Att kidsen, och även vi rävar, inte kan utöva vinteraktivitet där vi bor.

Vi är ett gäng ungtjurar som annars sitter och glor på dumburken kvällarna i ända men som återfått glädjen och passionen tack vare ishockeyn. Där vill väl inte ni stå i vägen? Det borde inte vara kärnfysik tycker man spontant. Att spola en is alltså.

Så gör om gör rätt. Detta ärende förtjänar högsta prioritet! Vintern är snart till ända. Det blir ett förlorat år annars. Vi jobbar stenhårt med att ställa ett lag på benen i nästa års seriespel. Gärna så konkurrenskraftiga som möjligt. Dra ert strå till stacken. Yrkan lyder: Spola isen! Tacksam för snabbt svar.

Börje Sjöstedt # 99

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Här är polisens största bil – plats för sex hästar

Nyheter "Som en polisstation på hjul" Här är Stockholmspolisens nya radiobil som kan köra ut sex hästar och sju poliser samtidigt vid större uttryckningar eller i sökandet efter försvunna personer.tisdag 24/11 12:09

Nya större Örskolan ett steg närmare

Nyheter Byggplanerna har väckt stora protester Trots många synpunkter tar staden nu ett stort steg mot nya Örskolan som ska ta emot 630 elever. Men tidigast 2024 kan skolan öppna.måndag 23/11 14:10