Ta er tid när barnen är små

  • Publicerad 11:07, 8 sep 2014

Trygga, harmoniska, hjärtliga och omtänksamma barn är det vi vill ha. Alla strävar vi efter att få våra barn så men det är inget som bara kommer flygande, det är något som kommer med kärlek, trygghet och lugn omgivning.

Jag önskar att fler föräldrar började öppna ögonen och sätta kärleken, familjen och tryggheten före karriären.

Barn behöver tid med sin mamma och pappa, vi personal i förskolan är bara stand in och borde endast vara det i nödfall, inte de flesta timmarna av barnets vakna tid! Vi tillbringar mer tid med era barn än ni själva gör!

Lyxvillor med stora härliga trädgårdar gapar tomma hela dagarna mellan 7 och 17 för alla är på arbetet. Även barnen har långa arbetsdagar som de dessvärre inte kan pausa och komma ifrån. Samhällets ohälsa ökar och vi måste stanna upp och tänka på orsakerna.

Förskoleverksamheten är fantastisk och personalen är värd guldstjärnor, även jag, för jag kämpar så innerligt men antalet barn samt dessa långa dagar är ohållbart. Uppmärksamhet för varje individ vad är det? Vi går på knäna men försöker med våra stora leende göra så gott vi kan.

Våra hjärtan blöder för dessa små och vi vill ge dem allt men det hinns inte med. Snälla föräldrar ta vara på småbarnsåren och lägg mer tid på era barn. Det går fortare än ni anar och då är det för sent.

Förskollärare med STORT hjärta

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Sollentuna har utsetts till Årets biltvättarkommun

Nyheter Kreativ informationskampanj gav pris från Hållbar biltvätt. Sollentuna kommun är bäst i Sverige på att informera och uppmuntra sina invånare till att inte tvätta bilen på gatan. Tack vare sina insatser har kommunen nu utsetts till Årets biltvättarkommun 2020...tisdag 20/10 9:47

Nu är Röda Korsets nya second hand-butik invigd

Nyheter Mindre lokal ska ge större lönsamhet. En stund före klockan 11 i lördags började en liten nyfiken kö bildas utanför Röda Korsets nya second hand-butik på Hvidovrestråket i Tureberg. – Härmed förklarar jag vår nya butik invigd, sa Joakim...tisdag 20/10 5:15

Oförändrad skatt i Alliansens budget för 2021

Nyheter De ekonomiska prognoserna präglas av stor osäkerhet. Nu har den styrande Alliansen i Sollentuna presenterat sitt budgetförslag för de kommande åren.måndag 19/10 14:30