Stort tack till Paprikans förskola

  • Publicerad 00:00, 7 jul 2015

Tack till världens bästa pedagoger på Paprikans förskola! Tack till världens bästa pedagoger för de här åren! Tack för all kärlek och omtanke! Tack för alla kramar ni gett, sagor ni läst och tack för alla tårar ni torkat när vi inte kunnat vara där.

Tack för alla plåster ni satt på skrubbade knän, alla hejarop ni gett och för alla teckningar ni skrivit namn och datum på.

Tack för alla utflykter ni tagit med Novalie på. Ni är fantastiska!

Tack för att ni alltid tagit er tid att berätta om hur dagen har sett ut, framstegen Novalie gjort och roliga och snälla saker hon sagt. Tack för att ni gjort oss stolta över Novalie!

Tack för alla vernissager, födelsedagskalas, sommaravslutningar och luciafiranden.

Tack för att ni hållit reda på stövlar, vantar, regnbyxor, solkrämer och allt pyssel barnen gjort.

Tack för all god mat som lagats.

Tack för att ni tillrättavisat och förklarat för Novalie när det blivit tokigt och för att ni rett ut konflikter så att Novalie fått lära sig hur det fungerar i en stor grupp där många måste samsas.

Tack för att ni lekt maskerad, gått på hitta vilse och sjungit tusentals sånger. Det var viktiga stunder för henne!

Slutligen, tack för att ni stått ut med oss! Vi vet att föräldrarna är värst! Tack för att ni aldrig blivit irriterade trots att vi ibland varit sena, ändrat schema i sista stund, glömt regnbyxor, solkrämer, extrakläder och missat att ta med viktiga lappar i tid.

Tack för alla mysiga pratstunder och för att ni faktiskt kommer ihåg alla små saker… som blivit stora för oss! Så förlåt för att vi ibland dragit ut på hämtningarna och pratat alldeles för länge, sagt dumma saker på föräldramöten och inte velat gå hem. Men såna är ju vi.

Men framför allt TACK för att ni är ni och för att ni gett vår dotter en sådan bra start i livet! Nu är det dags för oss att tömma Novalies hylla och ge pedagogerna den största kramen och lämna plats för andra barn.

Många Kramar Novalie, Gabbe, Cissi & Jimmie

Familjen Söder

På Paprikans förskola trivs man bra, enligt insändarskribenten.

Foto: Arkivbild

Tack för alla kramar ni gett, sagor ni läst och tack för alla tårar ni torkat när vi inte kunnat vara där.