Mötet med de unga killarna värmde

  • Publicerad 19:05, 23 mar 2014

Tisdagen den 11 mars var jag i Bro simhall runt 15:30-tiden. Det fanns ett gäng unga killar där som hade roligt. De kom till bastun där vi började småprata om värme och så vidare.

Killarna var inte mer än runt 10 år (gissning). Att de kunde vara så sakliga var en trevlig sak i sig men att de kunde ha roligt och visa respekt för varandra och inte störa någon var en riktig pluspoäng.

Att se det fina samspelet mellan eleverna och deras fritidsledare var också ett glädjeämne för min del. Fritidsledarnas tålamod var enormt fint att lyssna på fast vissa pojkar hade lite svårt att hinna med. Den typen av fritidsledare ger just den start för våra ungdomar som gör att alla lär sig respektera varandra.

Ismo (snart) 60 bast

Nattarbete på Granhammarsvägen

Kortare stopp då farthinder asfalteras. Under kommande natt, det vill säga natten mot torsdag, så kommer asfaltering av farthinder att ske på Granhammarsvägen. Det här kommer att medföra kortare stopp i trafiken.onsdag 20/1 14:45

Hennes saknad blev till skrivcafé

Prisade författare föreläser och inspirerar den som vill skriva Rebecka Sandqvist saknade sitt skrivcafé. Till slut blev saknaden för stor och nu startar hon ett digitalt med sin partner Daniel Persson och intresset är stort. – Folk har redan börjat höra av sig...måndag 18/1 12:33