En nystartad facebookgrupp vill ha nyval i Haninge. Foto: Johan Kindbom

Kommunledningen är inte professionell

  • Publicerad 19:03, 19 apr 2015

Det som pågår i kommunhuset är rena rama farsen. Tydligen finns det inte några som helst kunskapskrav eller krav på erfarenhet för att styra en kommun. Sedan S tog över i Haninge så har det inte varit annat än nedskärningar och misslyckande som kostar oss medborgare miljoner.

De vallöften de nu styrande gick till val på tolkar vi som rena lögner då de nu gör precis tvärtom.

Centern lämnade Alliansen då S lovade dem en kommunalrådstjänst med hög lön för övergången.

Detta tolkar vi som rent lurendrejeri. Beslutet om införande av fritids för samtliga barn mellan 10 och 12 år i kommunen rivs upp. Varför? Prestige kanske!

På kultur- och fritidsnämndens möte den 25 mars 2015 visar nämnden en otrolig brist på kunskap och erfarenhet. Det är rent ut sagt pinsamt hur detta möte genomförs.

Ordförande kallar till arbets­utskottsmöte utan att först besluta om att tillsätta ett arbetsutskott. Mötet genomförs utan att protokoll förs, vilket är förbjudet enligt kommunallagen. Vad gör man åt detta?

Ovanstående är bara ett litet urval av vad som pågår i kommunhuset. Det är uppenbart att kommunledningen i dag genomsyras av okunskap, och att avsaknaden av professionalitet är total.

Vi i den opolitiska Facebookgruppen ”Vi som kräver nyval i Haninge” har nu fått nog och som arbetsgivare/kommuninvånare har vi beslutat att vi vill avsätta det nuvarande styret då vi anser att de styrande kommit till makten i Haninge genom lögner, svågerpolitik och falska påståenden.

Vi tror också att det är många i Haninge kommun som känner samma sak.

Vi som kräver nyval i Haninge