"Flera nätter vaknade jag av dunk-dunk." Foto: Most photos/Pekka Pääkkö

Insändare: Rejven dunkar fram till förmiddagarna

  • Publicerad 17:00, 5 aug 2020

Det här är en debattartikel/insändare på Mitti. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

Jag håller helt med Arne Selander. Jag blir glad när tidningen tar upp detta problem och hoppas att det kan bli ändring nu, för det är onekligen irriterande med detta dunkande.

Rave i Nackareservatet väcker ilska: ”Ett jätteproblem”

Jag bor i Björkhagen med min familj och vi är mycket trötta på rejvfesterna varje helg. När jag hörde att man inte får ha tillställningar på över 50 personer under corona tänkte jag att nu blir det lite lugn och ro. Men tji fick jag. Flera nätter vaknade jag av dunk-dunk.

Detta dunkande håller på fredagar-söndagar på fram till 9–10 på morgonen. Min gamla pappa brukar gå ut på promenad för att höra fågelsång tidigt på helgmorgnarna innan det blir för mycket folk. Också han blir störd.

Men jag har hört att andra rycker på axlarna; Det är ju ungdomar. Lite ”roligt” måste de ju få ha. Det är ju en privattillställning.

Men knarklangning är inte privat, eftersom vi alla betalar för följderna.

Jag hoppas verkligen att polisen går ut och patrullerar. Här finns chans att få stopp på knarkhandel och ungdomars risk för att fara illa i samhället.

För visst har vi väl ett rättssäkert samhälle, eller?

Emma