Foto: Bea Tigerhielm

”Hallå! Jorden till gatukontoret…!”

  • Publicerad 10:55, 30 jun 2014

Det ser ut som att kommunen gör det mesta för att ställa till det för oss invånare. Det verkar som om det är någon inbördes tävling mellan de olika avdelningarna i Stadshuset om vem som kan vara värst. Ni kan avblåsa den tävlingen. Överlägsen vinnare och utan konkurrens kommer gatukontoret. Ska man hitta ett tröttare gäng får man nog leta bland patienterna på apatiavdelningen på KS.

För ett bra tag sedan skulle ni se till att få bort trafikkaoset på Storgatan genom att öppna en fil till i varje riktning från Järnvägsgatan till Lundagatan.

Resultat = 0.

Man lovade även att ta bort en fil i varje riktning från Tritonvägen-Frösundaleden till Armégatan.

Resultat = 0.

Nej, nu gör man ett provisorium vid nybygget vid Göran Perssons väg, så nu måste vi åka upp på trottoaren för att ta oss fram.

Har du dessutom turen och kommer från Bromma och kör av mot Huvudsta så har gatukontoret, i all sin välvilja och för att hjälpa oss medborgare, sett till att det är förbjudet att svänga till vänster mot Sundbyberg. Utanför det första huset som blev klart vid Huvudsta centrum står avspärrningarna fortfarande kvar och samma sak där. Vi är tvungna att åka upp på trottoaren för att ta oss fram.

Hallå! Jorden till gatukontoret! Den kåken blev klar för 1,5 till 2 år sedan. Nu kommer sommaren och massor av skolungdomar vill ha sommarjobb. Varför tar ni inte in några 14 och 15-åringar som gör jobbet åt er och som ser till att planeringar genomförs och att jobben avslutas? Ni kan ställa er efter väggarna så ni inte är i vägen när jobbet ska göras.

Bengt Edsner, Huvudsta

Insändarskribenten är upprörd över att utlovade åtgärder i Huvudsta inte genomförts än.Foto: Arkivbild

Ska man hitta ett tröttare gäng får man nog leta bland patienterna på apatiavdelningen på KS.