Vi minns Bajenkvällen 2012

  • Publicerad 17:07, 28 jan 2013

Fredagen den 3:e februari 2012 var det dags för Bajenkvällens 4:e upplaga!

Bajen Fans Ishockeyförening hade inför kvällen slagit på stort: det var en större hype än någonsin, det var fler sektioner och utställare än föregående år, och det var framförallt: LAPP PÅ LUCKAN!

Hela 8094 Bajare var på plats. Givetvis publikrekord för division 2!
Spelarna var såklart peppade! Hallantagonisterna MB Hockey stod för motståndet vilket skruvade upp temperaturen ännu mer. Ingen har väl t.ex. glömt lagkapten Lindgrens reklamfilm som hade ALLT! En rostig gammal Volvo, tomma ölflaskor och en fullständigt galen lagkapten --> http://www.youtube.com/watch?v=XfA0Ml4LcT8

Det var kallt ute men inne på Hovet var det högtryck! Framförallt i baren. Med 8096 grönvita gäster flödade ölen i rasande takt. I så pass rasande fart att ölen sålde helt slut redan efter första perioden. Hovets inköpare hade missbedömt hur törstiga Hammarbyare kan vara och mängden öl som konsumerades låg givetvis på rekordnivå.

Matchen då? Kanske var det ovanan att spela inför så stor publik, kanske var spelarna övertaggade och tappade fokus men matchen slutade tyvärr med förlust, den första någonsin på Bajenkvällen. Resultatet blev 1-3 till MB något som nuvarande lagkapten Robin Jalkerud benämnt som: "Den värsta förlusten i mitt liv! Det där vill jag aldrig vara med om igen."

Men man ska se till helheten:

Att Bajen Fans Hockey - ett lag startats av supportrar, supportrar som ledsnat på misskött ekonomi, på konkurser och stora ekonomiska svarta hål, som gett sig faan på att börja om och att göra det rätt, ett lag bestående av spelare som enbart lirar med fansens sång och stöd som betalning, säljer slut på Hovet i en Div 2 match, figurerar på text-TV, samtliga kvällstidningar och löpsedlar.. Det kan inte annat än att räknas som en vinst!!!

Se film från Bajenkvällen 2012 här --> http://www.youtube.com/watch?v=4GmenSlFHQU

På lördag gör vi om det igen. Du har väl skaffat biljett? Om inte köp på länken -->
http://www.ticnet.se/event/bajen-fans-if-sollentuna-hc-biljetter/247305